BEKO CSA 29022 – recenze a hodnocení

Kvalitní lednička je nedílnou součástí každé domácnosti, bez ní to zkrátka nejde. Lednice BEKO CSA 29022 vás již na počátku zaujme svou příznivou cenou, díky níž je dostupná v podstatě pro každého.

BEKO CSA 29022

Kombinovaná chladnička Beko vám nabídne základní funkce, které jsou pro každou lednici zásadní.

  • celkový objem je 247 litrů, kdy 175 l tvoří chladnička a 72 litrů mraznička.
  • velikostí je lednice ideální pro tříčlennou domácnost.
  • tento model dosahuje maximální hlučnosti 42 dB, což je standard.

Kromě ceny, vás potěší úspora energie a funkce automatického odmrazování chladící části, což může ušetřit spoustu času při běžné údržbě. Díky antibakteriálnímu těsnění, kterým je lednice vybavena, máte záruku, že potraviny uložené uvnitř vydrží mnohem déle čerstvé a zachovají si svou přirozenou chuť.

Energetická třída A+

Obecně platí, že energetická třída A je ta nejlepší a čím více má za sebou plus, tím menší je spotřeba. Beko CSA 29022 patří do třídy A+, takže pro běžného nenáročného uživatele je zcela uspokojivým modelem. Z dlouhodobějšího hlediska ušetříte za její provozní náklady. Odhadem se roční spotřeba pohybuje kolem 257 kWh, což odpovídá asi 0,7 kWh za každý den.

Vnitřní prostor chladničky

Celkový čistý objem činí 175 litrů, čímž vystačí na potraviny pro 3 osoby. Interiér je rozdělen do 4 polic a doplněn odděleným boxem, který je vhodný na skladování ovoce a zeleniny. Do dvířek byly zabudovány 4 velikostně přijatelné přihrádky. Jedna z nich pojme i objemnější lahve.

Lednice Beko

BEKO CSA 29022

Vnitřní prostor mrazničky

Objem mrazícího prostoru nabízí 72 litrů. Pro skladování potravin máte k dispozici 3 průhledné plastové boxy, v nichž se dá během 24 hodin zamrazit zhruba 3 kilogramy potravin. Pokud by došlo k výpadku proudu, pak je uvnitř mrazáku akumulační doba 18 hodin.

  • Výkon mrazáku má celkem 4 hvězdičky, což je nejvyšší mrazící třída.
  • Teplota uvnitř může dosáhnout více než -18°C, což je zárukou, že lze potraviny uchovávat zamrazené dlouhodobě.

Názory zákazníků

Zákazníci si tento model velmi oblíbili a ve většině případů jej hodnotí pozitivně. Dobré hodnocení má zejména moderní design lednice, dále funkce automatického odmrazování, antibakteriální těsnění mrazáku a nízká cena. Jediné, co bývá této chladničce vytýkáno, je přílišná hlučnost a horší dílenské zpracování.

BEKO CSA 29022 – recenze a hodnocení
3.8 (76%) 5 hlasů

Vyzkoušeli jste už Beko CSA 29022? Líbila se vám recenze? Podělte se s námi o své hodnocení v diskuzi pod článkem.

      Přidat komentář

      Datafi.cz
      Logo